top of page
HBUNGDOMMENS VENNER.png

Ungdommens Venner

STØT HB UNGDOMMENS VENNER

Formålet med foreningen – der blev stiftet i 2013 – er at skabe grundlag for at yde økonomisk støtte til ungdomsarbejdet i HB. Dette betyder, at ungdomsudvalget har mulighed for at gennemføre aktiviteter, som ikke kan afholdes indenfor afdelingens budget, til gavn for klubbens yngste medlemmer.

Hvad er HB Ungdommens Venner?

HB Ungdommens venner er en støtteforening, der arbejder for at give alle klubbens unge spillere nogle ekstra muligheder for at udvikle deres færdigheder på badmintonbane, i sær ved bekostelige arrangementer lidt længere væk.

 

Hvem kan blive støttemedlem af HB Ungdommens Venner?

Det kan alle!

Jo flere vi er, des mere ungdomsarbejde kan vi støtte.

Ordsproget ”Mange bække små gør en stor å” gælder 100 % her. Vi så jo gerne at alle medlemmer og spillere i Hillerød Badmintonklub blev medlem af vores støtteforening.

 

Hvornår er der møder!

Bestyrelsen for HB Ungdommens Venner holder regelmæssige møder, hvor vi i sær drøfter, hvordan foreningen fortsat kan skaffe midler til at støtte ungdomsarbejdet. Generalforsamling holdes en gang om året, og der er du meget velkommen til at deltage.

 

Hvad gør du, hvis du vil være medlem?

Det kræver kun, at du indbetaler 150,00 kr. til foreningens konto, der er 2274-4385606104 eller til MobilePay Box på 8136UA. 

Fluks vil du modtage foreningens vedtægter og referat fra sidste generalforsamling. Du vil så en gang om året få en venlig henstilling om at indbetale 150,00 kr. Du skal vide at medlemsskabet ikke er bindende. Betaler du ikke 150,00 kr. er du ude, men det betyder ikke, at du ikke hører fra os. Vi vil så gerne være mange!

Sponsorer for HB Ungdommens venner:

 

papiruld_logo.jpg
MENY_original_logo_600px.png
billigegolfbolde_groen.jpg
logo.jpg
unnamed_edited.png
tharsgaard_logo_tag4_4F (1).jpg
bottom of page