top of page

Information

Veteran & Motionist badminton i Hillerød Badminton Klub

Der bliver gjort rigtigt meget for at kræse for medlemmerne i Hillerød Badmintonklub (HB) og der bliver hygget på tværs af afdelinger, uanset alder (unge som ældre) – eller spille mæssige færdigheder (begynder eller elite). HB er et godt og hyggeligt sted at møde nye mennesker og få nye venner.

Fællestræningen er et attraktivt tilbud til en bred skare af faste spillere samt en del nye spillere. Vi er lige under 80 spilleglade personer i alderen 17-69år fordelt over to spilletider onsdag aften nemlig kl. 19.00 og 20.30. Der sker ugentligt rotation blandt de opdelte puljer, så alle kommer til at møde hinanden. En række holdsættere sørger for at sammensætte de fremmødte spillerne, så alle får de bedst mulige kampe og rystes godt sammen i 3 kampe á 30 min.

Det er et godt mix, da de unge giver ekstra frisk blod til de ældre, som man til gengæld bestemt heller ikke skal kimse af. Det er her, vi finder de bedste kræfter og hvor rutinen og spilleegenskaberne er meget høje efter 50 års erfaring.

HB har rammerne for et socialt og hyggeligt liv i klubbens hyggelige café med en god og afslappet stemning. Så efter lidt godt badmintonspil på relativt højt niveau onsdag aften, afholdes en velfortjent 3. halvleg i Caféen bagefter. Selv om vi er 80 glade tosser, der løber rundt på banerne, er der altid plads til en til… så kom ned onsdag aften kl. 19 og prøv et par spilleaftener med os – det skal bestemt nok blive sjovt.

Send os en mail hvis du vil høre mere: blivmedlem@hb-badminton.dk

Senior-kamp.jpg
bottom of page