top of page

Information

UNGDOMSAFDELINGEN I HILLERØD BADMINTONKLUB

Ungdomsafdelingen i HB består både af begyndere, øvede og elitespillere. Vi favner bredden, så alle uanset niveau føler sig velkomne. Som regel starter man på en fælles begyndertræning og i takt med at man bliver bedre, kommer der nye og mere intensive træningstilbud hen ad vejen. Vi passer på hinanden i HB og sørger hele tiden for, at det er rart at være i klubben. Vores ungdomsudvalg har i samarbejde med trænerne udarbejdet en masse værdier, som vi forsøger at arbejde med på kryds og tværs af niveau og alder.

Træningerne er bygget op ud fra “lige børn leger bedst” princippet, hvor man primært inddeles efter alder og niveau. Du kommer derfor til at spille med andre spillere, som befinder sig på nogenlunde samme niveau som dig, men med mulighed for at blive udfordret opad.

 

aaretsklub2.jpg

FANTASTISKE RAMMER

Vi er så heldige at råde over en hal opført kun til badminton og vi har en lang række engagerede og fagligt dygtige ungdomstrænere. I kulissen arbejder mange frivillige med at skabe gode sociale rammer, og det giver alt sammen et rigtig godt træningsmiljø.

For at samle børnene og for at træne anderledes arrangerer vi desuden opstartslejre, træningslejre i ferierne samt sommertræning i skolernes sommerferie.

 

FORÆLDRENES ROLLE

Klubben er dybt afhængig af frivillighed, for at vi kan få løst de mange opgaver, som naturligt følger med i en travl ungdomsafdeling med rigtig mange børn. Det gælder både administrativt og helt lavpraktisk med hænder til arrangementer.

Hvis du kan byde ind, hører vi meget gerne fra dig. Det er vigtigt vi har forældre som repræsenterer børn fra både bredde og elite, så der hele tiden er god balance i interesserne.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har gode ideer.

Kontakt Ungdomsudvalget her: USU@hb-badminton.dk

"SAMMEN ER VI HILLERØD BADMINTONKLUB"

bottom of page