top of page
  • Forfatters billedeHB Web

VIGTIG INFOMATION fra Bestyrelsen

Kære medlemmer af Hillerød Badmintonklub,

På baggrund af regeringens og myndighedernes seneste udmelding om corona situationen og de nye tiltag og restriktioner herunder for idrætslivet, har bestyrelsen i dag besluttet at iværksætte følgende nødvendige tiltag gældende fra mandag morgen den 26. oktober 2020 kl 07:00 og foreløbig i 4 uger.

Generelle tiltag gældende for alle.

Følgende rum vil være afspærret og må ikke benyttes: Omklædning- og baderummene, cafeområdet og lege/ puslerummet. Endvidere vil vandautomaten i hallen være afspærret og må ikke benyttes.

Der er forsøgt etableret "ensretninger" ind og ud af hallen hvor det er muligt - vis hensyn til hinanden. 

For deltagere i ungdomstræningen gælder følgende:

Indtil videre videreføres de gældende retningslinjer for børn og unge under 21 år. Husk først at møde op til din træning umiddelbart før opstart og forlad HBs område umiddelbart efter. Dog genindføres nu, at forældre ikke må opholde sig i hallen de sidste 10 min. af ungdomstræningen. I det omfang det er muligt, henstiller vi til at forældre ikke møder op i hallen i forbindelse med ungdomstræningen.

For deltagere på seniortræningen gælder følgende:

Alt seniortræning er aflyst mandag den 26.10. og tirsdag den 27.10. Seniortræningen genoptages igen fra onsdag den 28.10. og vil blive afviklet efter en særskilt plan, der er under udarbejdelse og forventes klar i løbet af mandag eller senest tirsdag. Deltagerne i seniortræningen vil blive særskilt orienteret om den nye midlertidige plan for træningen.

For senior+ og veteran- og motionist træning gælder følgende:

Onsdagstræningen afvikles efter en tilrettet midlertidig plan hvor de samme max 8 personer træner sammen på den/ de samme bane(r) under hele træningen og hvor der alene kan byttes rundt internt blandt de 8 personer man spiller med. Bane 3 og bane 6 må ikke anvendes.

Husk at møde op umiddelbart før din træning og at forlade HBs område umiddelbart efter træningen.

For deltagere på PSU træningen gælder følgende:

Træningen afvikles efter en tilrettet midlertidig plan, hvor de samme max 8 personer træner sammen på den/ de samme bane(r) under hele træningen og hvor der alene kan byttes rundt internt blandt de 8 personer man spiller med. Bane 3 og bane 6 må ikke anvendes.

Husk at møde op umiddelbart før din træning og at forlade HBs område umiddelbart efter træningen. 

For banelejer gælder følgende:

Banelejer bedes møde op umiddelbart før det aktuelle spille tidspunkt og uden unødig ophold begive sig hen til sin bane hvor der tages ophold inden for det særlige afmærkede område for den aktuelle bane. Umiddelbart efter afslutning af lejetidspunktet bedes man forlade HBs område. 

Krav om mundbind fra torsdag den 29. oktober 2020 kl 07:00.

Fra torsdag morgen den 29.10. kl 07:00 skal alle bære mundbind, når man træder ind i HBs lokale, dvs fra og med indgangsdøren. Mundbind kan dog aflægges umiddelbart før træningen, men mundbind skal igen anlægges umiddelbart efter træningen herunder når man forlader HBs område.

Kravet om mundbind er ikke gældende for børn under 12 år.

Når der foreligger nyt omkring corona restriktionerne vil der blive udsendt meddelelse herom. Indtil da, pas godt på dig selv og hinanden.

Med venlig hilsen,

Jørn Gravesen

Formand for Hb

102 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page