• Badminton Famly

U11B holdet snuppede SM pokalen i Taastrup

U11B holdet bestående af Luna Haarkjær, Silje Storgaard Høyer Nielsen, Natasja Pilvad og Mikkel Jensen skulle efter de indledende holdkampe, forsvare HB’s farver til Sjællandsmesterskabet i Taastrup.

Inden kampen onsdag aften havde holdet en imponerende score på 42-6 og de to foregående opgør mod Badminton Roskilde var endt med sikre sejre til HB med 6-0, så håbet var klart at gøre kunsten efter.... Og det lykkedes!


HB kunne efter en sejr på 5-1 løfte pokalen og glæde sig over at Sjællandsmesterskabet var i hus!


Alle 4 børn har gennem alle kampene vist stor entusiasme, flot spil og godt kammeratskab. Næste udfordring bliver DM for hold i april, hvor de 4 spillere glæder sig til igen at vise HB flaget :-)

23 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Generalforsamling i Hillerød Badmintonklub

Kære medlemmer Ifølge HB’s vedtægter § 4 stk. 3 og stk. 4 indkaldes herved til klubbens ordinære generalforsamling torsdag, den 1. oktober 2020 kl. 19.00 i Cafe Fjerbolden, Hillerød Badmintonhal, Mil

HB-hallen er åben igen!

Kære HB medlemmer, Så er der godt nyt på vej. Fra og med tirsdag den 9. juni 2020 vil det igen være muligt at genoptage badminton træningen efter en længere ufrivillig nedlukning på grund af covid-19