top of page
  • Forfatters billedeHB Web

HB OPEN 2020 - SENIOR M & U19 E Turnering

Opdateret: 10. jan. 2020

Få den fedeste start på året når Hillerød Badmintonklub afvikler årets sjoveste og hyggeligste turnering. Turneringen afvikles på 8 baner i HB´s hal dedikeret kun til badminton!GLÆD DIG TIL ÅRETS BADMINTON OPLEVELSE!


HYGGE OG MAD

Slap af og nyd vores hyggelige Café, som serverer sund og lækker ”jump food” og smæk bagefter benene op i vores sociale rum hvor der er stort TV, bordfodbold, Caféborde og stole.


LIVESTREAM

Turneringen bliver LIVE streamet!

Der er kameraer på bane 5 – 8. Gå til live.hb-badminton.dk og abonnér på vores Youtube-kanal, så bliver du notificeret så snart vi sender LIVE.


OPSTREGNINGSSERVICE

Skulle uheldet være ude, er der mulighed for at få strenget ketcherne op hos en af vores stande. Den vil være åben under hele turneringen og der vil også være mulighed for at købe greb og andet udstyr, hvis du lige står og mangler.


FORKÆLELSE I PLAYERS LOUNGE

I forbindelse med turneringen vil der være adgang til players lounge, hvor der vil blive serveret forfriskninger under hele turneringen. Denne vil blive placeret i hallen, så du samtidig med at få luksus forplejning kan overvære de forskellige kampe. Under turneringen vil der blive trukket lod om adgang til loungen.


MASSAGE

Der bliver mulighed for massage under turneringen af professionelle uddannede massører. Du kan booke tid hos disse ved de ophængte sedler i hallen. Prisen på denne forkælelse vil være 150 kr for 20 minutter.


AFTERPARTY MED DJ

Efter lørdagens kampe vil man kunne deltage i et socialt og festligt afterparty med DJ. Læs nærmere om dette på næste side.


Invitation til ÅRETS FEDESTE TURNERING og mere info finder du lige her: INVITATION145 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page