top of page
  • Forfatters billedeHB Web

Information fra Bestyrelsen, Nye Covid-19 restriktioner

Hillerød, mandag den 7. december 2020

Kære medlemmer af Hillerød Badmintonklub


HBs lokaler inklusiv hallen lukker helt ned fra onsdag den 9.12. og foreløbig frem til den 3.1.2021”


Statsministeren har i dag på et pressemøde sammen med Sundheds- og Ældreministeriet udmeldt nye og skærpede corona restriktioner gældende for 38 kommuner, herunder Hillerød kommune. De nye og skærpede restriktioner betyder blandt andet, at indendørs idræts- og foreningsliv lukkes ned. Rent praktisk betyder det, at vi lukker adgangen til hallen og andre lokaler fra og med onsdag den 9. december og indtil videre frem til søndag den 3. januar 2021. Enhver form for sportslig aktivitet i hallen eller i andre dele af HBs lokaler, er derfor ikke tilladt i nedlukningsperioden.

Har du behov for at afhente effekter i hallen eller i dit garderobeskab i det sociale rum, bedes du sørge for at afhente effekterne snarest belejligt før vi lukker og aflåser adgangen til HBs område med virkning fra onsdag morgen den 9. december.


Når der foreligger nyt omkring corona situationens indvirkning på indendørs idræts- og foreningsliv, vil der blive orienteret herom. Indtil da, pas godt på dig selv, og på den måde passer vi godt på hinanden i Hillerød Badmintonklub.

En stor tak til alle for et godt samarbejde i årets løb og tak for jeres opbakning til Hillerød Badmintonklub.


Jeg vil gerne benytte lejligheden til at ønske Jer alle en rigtig Glædelig Jul og et Godt Nytår, og så glæder jeg mig til at vi igen ses i hallen i det nye år forhåbentlig under mere normale forhold.Med venlig hilsen.


Jørn Gravesen

Formand for HB

P.v.a. Bestyrelsen

34 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page