• HB Web

HB Smasher - Igen!

HB Smasher 2020 er en dag for hele Hillerød Badmintonklub.

Alle i og omkring klubben er inviteret til en god dag i hinandens selskab. Main-eventet er naturligvis selve smash-delen, men der vil også være mulighed for at præcisions-serve, gætte antal fjerbolde i en kæmpe cylinder, amerikansk lotteri og spille rundt om banen med vores dygtige seniorspillere.


Heriblandt findes der selvfølgelig en tidligere verdensmester, europamester og mange både tidligere og nuværende Sjællandsmestre, Bornholmsmestre og Danmarksmestre.


Der vil være en masse præmier i forskellige kategorier.

F.eks. kan man serve strakpræmier hjem, vinder en flot kurv fra Grant Thornton, chokolade, enetimer med vores dygtige trænere og spillere og badmintonudstyr.

Præmierne vil løbende blive offentliggjort i denne begivenhed. Meld jeres ankomst/interesse til evenet – og så vil I løbende modtage nyt.


28 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Fuld genåbning af hallen

Torsdag den 6.5. 2021 Kære medlemmer af Hillerød Badmintonklub, Orientering om fuld genåbning af hallen fra torsdag den 6. maj 2021 og økonomisk kompensation Fra i dag torsdag den 6. maj 2021 kan vi i

Delvis åbning af hallen fra onsdag den 21. april 2021

Kære medlemmer af HB, Delvis åbning af hallen fra onsdag den 21. april 2021 Endelig godt nyt for alle os der gerne vil spille badminton. Planen for genåbning af indendørs badminton er blevet justeret