• HB Web

HB Smasher - Igen!

HB Smasher 2020 er en dag for hele Hillerød Badmintonklub.

Alle i og omkring klubben er inviteret til en god dag i hinandens selskab. Main-eventet er naturligvis selve smash-delen, men der vil også være mulighed for at præcisions-serve, gætte antal fjerbolde i en kæmpe cylinder, amerikansk lotteri og spille rundt om banen med vores dygtige seniorspillere.


Heriblandt findes der selvfølgelig en tidligere verdensmester, europamester og mange både tidligere og nuværende Sjællandsmestre, Bornholmsmestre og Danmarksmestre.


Der vil være en masse præmier i forskellige kategorier.

F.eks. kan man serve strakpræmier hjem, vinder en flot kurv fra Grant Thornton, chokolade, enetimer med vores dygtige trænere og spillere og badmintonudstyr.

Præmierne vil løbende blive offentliggjort i denne begivenhed. Meld jeres ankomst/interesse til evenet – og så vil I løbende modtage nyt.


27 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Generalforsamling i Hillerød Badmintonklub

Kære medlemmer Ifølge HB’s vedtægter § 4 stk. 3 og stk. 4 indkaldes herved til klubbens ordinære generalforsamling torsdag, den 1. oktober 2020 kl. 19.00 i Cafe Fjerbolden, Hillerød Badmintonhal, Mil

HB-hallen er åben igen!

Kære HB medlemmer, Så er der godt nyt på vej. Fra og med tirsdag den 9. juni 2020 vil det igen være muligt at genoptage badminton træningen efter en længere ufrivillig nedlukning på grund af covid-19