top of page
  • Forfatters billedeHB Web

HB i fokus i medierne


Lørdag var Frederiksborg Amts Avis på besøg i Hillerød Badminton Klub

Formand Lars Østergaard og Sportschef Thomas Laybourn fik blandt andet en god snak om udvikling og tankegangen "Made in Hillerød".


Den kan læses online her, dog mod betaling:

https://sn.dk/Hilleroed/Badminton-Made-In-Hilleroed/artikel/804153?fbclid=IwAR1ZMpV_95HdcZEPmEYwhtLgofN5q8I7dnIIzxfkTL_21O5zDoP-3tSZlz8


Lørdag var i det hele taget en fantastisk dag i HB Hallen med "store badmintondag", tak til alle som deltog og gjorde dagen til en helt fantastisk dag. Især de mange unge spillere som var inviteret til "spil med stjernerne" inden seniorholdkampene skulle igang, havde en spændende dag. Hallen var proppet med spillere som gav de bedste seniorspillere sved på panden inden de selv skulle i aktion. Efter "træningen" var Caféen klar med lune pølsehorn og lækre hjemmelavede sandwich, som de unge spillere kunne smæske i sig ;-)

Kl. 14.00 var der kampstart i hallen, og mange tilskuere var med til at sætte en forrygende stemning med truthorn, trommer lavet af boldrør, klapsalver og råb.


Seniorholdene har nu i denne sæson ikke mindre end 26 sejre ud af 27 mulige, det må være en eller anden rekord, helt vildt.

Resultaterne i lørdags blev:

HB1 vandt 10-3 over SAIF

HB2 vandt 12-1 over Holte 3

HB3 vandt 13-0 over Hørsholm

HB4 vandt 11-2 over Espergærde.

Så alle 4 hold er top tunet og klar til det spændende slutspil som starter lørdag den 26/1.

Herunder kan der trykkes ind til oversigten over hele slutspillet for alle hold:

https://badmintonpeople.dk/DBF/HoldTurnering/Stilling/#6,2018,,,,,,30,


Sportslige hilsner fra hele Team HB

39 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page