top of page
  • Forfatters billedeHB Web

Alexander henter bronze ved ungdomsturneringen i Shonai i Japan

Det blev til et imponerende flot resultat af Alexander Ringbæk ved de uofficielle verdensmesterskaber i Japan.


Der var på forhånd lagt op til en rigtig svær opgave i Japan, da modstanderne var de bedste i verden, men rammerne har også været meget anderledes i forhold til det Alexander nogensinde har prøvet tidligere.


Ikke desto mindre lykkedes det i går lørdag at vinde alle tre indledende puljekampe, hvor især anden kamp blev lidt af en gyser, da modstanderen og den 3/4 seeded Japaner Rui Sato måtte trække sig fra kampen ved cifrene 6-7 i tredje sæt.


Første sæt havde Alexander vundet 22-20, men tabte andet sæt, ligeledes med cifrene 20-22.

Kampen blev præget af flere afbrydelser undervejs pga. kramper og vabler, der skulle lappes sammen af en 5 mand stor lægestab 😊 Så der blev virkelig gået til makronerne i en kamp, som altså tilsidst faldt ud til Alexanders favør.


Generelt blev spillet påvirket meget af vind i den kommende OL hal og derfor var det vigtigt hele tiden at få rette højde på clear og løft, bygge spillet op og udnytte de muligheder der opstod.

Med disse vigtige erfaringer, stod Alexander overfor endnu en Japaner i nat (dansk tid) nemlig Haruto TERAUCHI som han slog overbevisende med cifrene 21-12 / 21- 14.


Dermed var han semifinale klar mod den topseede Muhammad Fazriq MOHAMAD RAZIF fra Malaysia, i en kamp som blev spillet for nogle timer siden.Det blev en rigtig flot og velspillet kamp, som ender med cifrene 21-17 / 22-20 til Mohamad og dermed kunne Alexander sikre sig en rigtig flot 3 plads og dermed bronze ved turneringen i Japan.


Mohamed vinder også finalen over franske Alex Lanie med cifre 21-16 / 21-10


- Jeg er rigtig godt tilfreds og har spillet en masse god badminton og så har jeg fået en masse oplevelser. Hallen var ekstrem varm og meget fugtig. Jeg synes dommerne er rigtig gode og overalt er dem jeg møder meget søde og høflige.

- Og så har jeg fået en masse opmærksomhed fra de mange glade fans herude, fortæller Alexander


I skrivende stund fortæller Alexander at han har skrevet noget nær 700 autografer, så lidt skrivekrampe er det også blevet til 😆


Vi ønsker stort tillykke med det flotte resultat og rigtig god tur retur til Danmark ✈️58 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Комментарии


bottom of page