• HB Web

⛔️ Aflysning! ⛔️

På baggrund af det alvorlige budskab fra myndighederne om spredningen af COVID-19 har Bestyrelsen i Hillerød Badmintonklub besluttet at aflyse al organiseret træning og aktiviteter foreløbig frem til den 27/3.


Vedrørende holdkampe og turneringer forventer vi også at disse aflyses, men vi afventer i øjeblikket Badminton Danmark.

Udover myndighederne, opfordrer DGI ligeledes til at alle idrætsforeninger aflyser alle aktiviteter nu, hvilket vi som klub naturligvis efterlever.


”Vi har et ansvar i idrætsforeningerne, som vi skal stå ved. Det er meget vigtigt, at vi følger myndighedernes opfordringer, og vi bakker fuldt ud op om de tiltag, der er taget. I DGI anbefaler vi, at alle frivillige foreninger lukker ned for tilbud og aktiviteter, både indendørs og udendørs.

Det er nødvendigt i en situation som denne, hvor vi må stå sammen uden at samles,” siger DGI’s formand Charlotte Bach Thomassen.


/Bestyrelsen


109 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Generalforsamling i Hillerød Badmintonklub

Kære medlemmer Ifølge HB’s vedtægter § 4 stk. 3 og stk. 4 indkaldes herved til klubbens ordinære generalforsamling torsdag, den 1. oktober 2020 kl. 19.00 i Cafe Fjerbolden, Hillerød Badmintonhal, Mil

HB-hallen er åben igen!

Kære HB medlemmer, Så er der godt nyt på vej. Fra og med tirsdag den 9. juni 2020 vil det igen være muligt at genoptage badminton træningen efter en længere ufrivillig nedlukning på grund af covid-19