top of page
  • Forfatters billedeHB Web

Tak for hjælpen ved afvikling af Victor Denmark Masters i Royal Stage

En stor tak til alle frivillige der på absolut forbilledlig vis var med til at løfte den store internationale challenge-turnering Victor Denmark Masters igennem nogle spændende og hektiske dage i Royal Stage fra den 8. til 12. juni. Hele holdet af frivillige løste opgaverne på fornemmeste vis og altid med et smil, hvilket heller ikke gik ubemærket hen hos Badminton Danmark, hovedansvarlig for turneringen. 


Jeg har ved flere lejligheder under turneringen og nu også efterfølgende modtaget stor anerkendelse og ros fra Badminton Danmark for det stærke team af frivillige, der på vegne af HB løftede de mange arbejdsopgaver.

Cheflandstræner Kenneth Jonassen fra Badminton Danmark, som nogen af jer måske mødte under turneringen som coach for flere de danske spillere, har også rost de fantastiske flotte rammer stablet på benene af Badminton Danmark i samarbejde med Hillerød Badmintonklub og Royal Stage. Uden alle de frivillige fra HB ville det ikke være muligt at løfte en så stor international turnering, der blev afviklet så flot. 


Jeg vil også gerne rette en stor tak til HBs interne arbejdsgruppe, Julie Messerschmidt, Stine Kjær Kjellberg, Mette Lüthgens Petersen og Jakob Kyndesen for deres store arbejde med at organisere og strukturere hele HBs indsats løftet igennem af flere end 125 frivillige. Super flot håndteret af alle. Tak for det.


Hillerød Badmintonklub kan se tilbage på et rigtigt flot gennemført arrangement sammen med Badminton Danmark og Royal Stage. Vel, der var småfejl, som vil blive rettet til når Victor Denmark Masters igen afvikles i Royal Stage i juni måned 2023. HB håber meget på at du i 2023 igen vil træde til så vi sammen kan få en fantastisk oplevelse sammen med noget godt badminton i Royal Stage. 


Endnu engang en stor  tak til alle frivillige for jeres store engagement og altid gode humør under hele forløbet. Det har været en udsøgt fornøjelse at være en del af HB-teamet. 


Med venlig hilsen,

Jørn Gravesen

Formand - Hillerød Badmintonklub

P.v.a bestyrelsen

Foto af: Preben Dan


82 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page