• HB Web

Seneste opdatering vedr. Covid-19 restriktionerne

Hillerød, onsdag den 30. december 2020

Kære medlemmer af Hillerød Badmintonklub


HBs lokaler inklusiv hallen vil fortsat være lukket foreløbig frem til den 17. januar 2021


Statsministeren har i går på et pressemøde meddelt, at de tidligere udmeldte skærpede corona restriktioner gældende fra den 9. december forlænges frem til den 17. januar 2021.

Rent praktisk betyder det, at HBs lokaler inklusiv hallen derfor fortsat vil være lukket. Enhver form for sportslig aktivitet i hallen eller i andre dele af HBs lokaler, er ikke tilladt i nedlukningsperioden.


Når der foreligger nyt omkring corona situationens indvirkning på indendørs idræts- og foreningsliv, vil der blive orienteret herom. Indtil da, pas godt på dig selv, og på den måde passer vi godt på hinanden i Hillerød Badmintonklub.


Jeg vil gerne på bestyrelsens og egne vegne benytte lejligheden til at ønske Jer alle et Godt Nytår, og så glæder vi os til at vi forhåbentlig meget snart igen kan ses i hallen.Med venlig hilsen


Jørn Gravesen

Formand for HB

10 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Opdatering fra Bestyrelsen vedr. Covid-19

Kære medlemmer af Hillerød Badmintonklub HBs lokaler inklusiv hallen vil fortsat være lukket foreløbig frem til og med den 7. februar 2021 Regeringen har i dag på et pressemøde meddelt, at de tidliger