top of page
  • Forfatters billedeHB Web

Jakob Kyndesen ansat i en ny stilling i Hillerød Badmintonklub pr 1. marts


Kære medlemmer,


Det er med stor glæde at jeg kan oplyse, at bestyrelsen med virkning fra i dag tirsdag den 1. marts 2022 har ansat  Jakob Kyndesen i en nyoprettet stilling som marketing manager. Jakobs hovedopgave bliver i et tæt og formaliseret samspil med bestyrelsen og øvrige udvalg, at bidrage til en fortsat og målrettet optimering og professionalisering af klubben på alle niveauer. 


Jakob kommer til at yde et væsentligt bidrag i arbejdet med børn og unge i et tæt samspil med ungdomspilleudvalget (USU), ligeledes det vigtige arbejde med at rekruttere nye medlemmer lige fra børn- unge til pensionister, samt en forstærket indsats omkring sponsorarbejdet. Jakob vil varetage den daglige drift og udvikling af klubbens it-systemer, samt andre vigtige opgaver, der ligger i driften af en badmintonklub som gerne vil udvikle sig.


Der er tale om et projekt som løber frem til den 30. juni 2023, hvor der senest tages endelig stilling til projektets videre forløb.


Endelig skal det for god ordens skyld nævnes, at Jakob Kyndesen fortsætter som træner og spiller i klubben helt som hidtil.Med venlig hilsen,


Jørn Gravesen,

Formand for Hillerød Badmintonklub
222 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page