• HB Web

7/8 september 2019: Hillerød Badmintonklubs åbne U9D, U11BCD, U13BCD og U15BCD turneringer

Vi glæder os over at kunne byde alle de dygtige badmintonspillere, forældre og trænere velkommen til åbne U9D, U11BCD, U13BCD og U15BCD turneringer lørdag d. 07. og søndag d. 08. september 2019.


Der deltager i alt 201 børn fra 47 klubber. For mange af disse børn er det første gang, de skal prøve at spille turnering, så vi håber, at alle vil være med til at give disse børn en dejlig oplevelse.Program: http://www.cup2000.dk/turnerings-system/Vis-turneringer/?tournamentid=9731

Bemærk at turneringen vil blive LIVE streamet fra vores to kameraer i hallen, som er placeret bag ved bane 5-8.

http://live.hb-badminton.dk (du kan abbonere på vores Youtube kanal direkte her på siden og få en påmindelse når vi sender live)

Praktiske oplysninger:

Flg. rækker er blevet lagt sammen: U9D: HS/DS og HD/DD U11B/C: DS U11C/D: HD U13B/C: MD

Flg. rækker må desværre udgå pga. for få eller slet ingen tilmeldinger:

U9D: MD U11B: DD og MD U11C: DD og MD U11D: DD og MD U13D: HD og MD U15D: MD

SPILLESTED: Badmintonhallen, Milnersvej 37 C, 3400 Hillerød - Ved FrederiksborgCentret.

SPILLETID: U9D, U11BCD og U15CD spilles lørdag. Kamptider starter med LØ. U13BCD og U15B spilles søndag. Kamptider starter med SØ. SPILLEREGLER:

Der spilles efter BD's turneringsreglement. Alle tvivlsspørgsmål afgøres af turneringsledelsen, som er øverste myndighed.

SEEDNING: Der er foretaget seedning efter BD's regler. Point i ungdomsklassifikationen pr. 23.08.2019 er brugt som grundlag.

BOLDE: Der spilles med bolde af mærket YONEX. PRÆMIER: Præmier i henhold til BD's reglement. RESULTATPROGRAM: Resultatprogrammet vil være at finde på Hillerød Badmintonklubs hjemmeside www.hb-badminton.dk Hillerød Badmintonklub samt på www.cup2000.dk fra tirsdag d. 10. september 2019 - og vil ikke blive udsendt. DOMMERE: Der vil ikke blive anvendt autoriserede dommere. SPILLERE: Spillerne skal være spilleklar 30 minutter før de fastsatte spilletider (gælder dog ikke første runde lørdag og søndag). Yderligere tilsigelse vil ikke finde sted. Spillerne må ikke forlade hallen uden at have underrettet turneringsledelsen herom.

FORTÆRING: Café FJERBOLDEN tilbyder et varieret og sundt vareudbud. AFBUD: Evt. afbud før turneringen skal meddeles til Rikke Knudsen, e-mail:turnering@hb-badminton.dk eller tlf.: 29 88 16 84. På turneringsdagene skal afbud ringes til Rikke Knudsen, tlf.: 29 88 16 84. Mail kan IKKE benyttes.

TURNERINGSLEDELSE: Hillerød Badmintonklubs ungdomsspilleudvalg

62 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Lej en fast bane i Hillerød Badmintonklub!

Der er ny åbnet op for baneleje om søndagen til attraktive priser! Ledige tider findes fra kl. 18:00. Se mere og book via dette link: https://hillerodbadminton.klub-modul.dk/cms/RentalOverview.aspx

VIGTIG INFOMATION fra Bestyrelsen

Kære medlemmer af Hillerød Badmintonklub, På baggrund af regeringens og myndighedernes seneste udmelding om corona situationen og de nye tiltag og restriktioner herunder for idrætslivet, har bestyrels

Referat - Generalforsamling Hillerød Badmintonklub

År 2020, den 1. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hillerød Badmintonklub i Festsalen, Royal Stage, Milnersvej Hillerød. Alle tilmeldte havde modtaget besked på mail om det ændred