• HB Web

Hillerød Badmintonklub stopper samarbejdet med klubbens Sportschef

Opdateret: 8. feb. 2019

Bestyrelsen og den sportslige ledelse i Hillerød Badmintonklub har dags dato (red. pr. 4/2) valgt at afbryde samarbejdet med Sportschef Thomas Laybourn.


- Thomas er en dygtig træner og har bidraget med mange gode tiltag i klubben, i den periode han har været her. HB er inde i en rigtig positiv udvikling og har stor sportslig succes, så derfor kan tidspunktet for beslutningen virke forkert uadtil.


- Men som klub må vi erkende behovet for en anden træner profil. Hillerød Badmintonklub udvikler sig hurtigere end forventet, og allerede i indeværende sæson er der sket rigtig meget. Det skaber nye behov og krav til træningsmiljøet, som vi som ledelse, hele tiden skal forsøge at leve op til.


- Aktuelt betyder det, at vi skal finde en ny sportschef som kan løfte den nuværende og kommende sportslige udvikling. Vi ved at det efterlader klubben i en speciel situation, her midt i sæsonen. Derfor arbejder vi allerede nu på højtryk for at finde en ny sportschef og beder om alles forståelse og ro til at udføre denne opgave, det næste stykke tid.


- Der vil blive offentliggjort en ny løsning, så hurtigt vi kan, afslutter Lars Østergaard.


Vi vil gerne bruge lejligheden til at takke Thomas for samarbejdet og vi ønsker ham held og lykke i fremtiden.


Spørgsmål til denne meddelse kan retttes til Hillerød Badmintonklubs Formand Lars Østergaard på telefon 2680 8103


Bestyrelsen i Hillerød Badmintonklub


205 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Generalforsamling i Hillerød Badmintonklub

Kære medlemmer Ifølge HB’s vedtægter § 4 stk. 3 og stk. 4 indkaldes herved til klubbens ordinære generalforsamling torsdag, den 1. oktober 2020 kl. 19.00 i Cafe Fjerbolden, Hillerød Badmintonhal, Mil

HB-hallen er åben igen!

Kære HB medlemmer, Så er der godt nyt på vej. Fra og med tirsdag den 9. juni 2020 vil det igen være muligt at genoptage badminton træningen efter en længere ufrivillig nedlukning på grund af covid-19