top of page
  • Forfatters billedeHB Web

Hillerød Badmintonklub byder velkommen til Kalle Koljonen!

HB er glade og stolte over at kunne byde velkommen til endnu en verdensklassespiller i Kalle Koljonen. Tidligere i foråret tilknyttede klubben Mads Conrad som spillende cheftræner for seniorafdelingen i HB, og nu kan vi indlemme Kalle til spillertruppen.

Selvom Kalle blot er 27 år gammel, er han allerede en spiller med stor rutine, da han har været del af den internationale tour i mange år. Senest spillede han sig frem til karrierens største resultat med en bronzemedalje i herresingle ved det netop overståede individuelle EM. Her var han eneste ikke-danske spiller som fik medalje i herresingle, hvor Viktor Axelsen blev hans overmand semifinalen. Kalle skal også repræsentere Finland til det kommende OL i Tokyo.


At valget faldt på Hillerød, er ingen tilfældighed. Udover at Kalle synes vores projekt er meget spændende og gerne vil være en del af det, så kender Mads og Kalle hinanden fra tidligere hvor de også var klubkammerater.

Mads kender altså Kalle rigtigt godt både som badmintonspiller, men også som menneske.


Mads udtaler ”Kalle og jeg spillede i sidste sæson i samme klub og jeg oplevede en dejlig åben og frisk person som tilmed vandt flertallet af hans 1. herresingler i Badmintonligaen.

Han har udover hans spillemæssige kvaliteter en fighterevne udover det sædvanlige og er ikke bange for at vise følelser på banen, hvilket jeg synes passer godt ind i det vi gerne vil stå for i HB.


Kalle er stadig kun 27 år og har netop spillet sit bedste badminton nogensinde til EM så jeg håber bestemt at Kalle kommer til at gå forrest med naturligvis en masse sejre, men også i at kunne vise hvad der kræves hvis man gerne vil op og bide skeer med nogle af verdens bedste i herresingle.

Kalle skal tilmed til OL til sommer og jeg er sikker på at mange af vores unge spillere har en masse spørgsmål til sådan en oplevelse efterfølgende. I klubben og trænerteamet glæder vi os utroligt meget til samarbejdet med Kalle.


Sæsonen for holdturneringen starter i første weekend i september, og HB ligger i sæsonen 2021/2022 i 1. Division. HB har yderligere 4 seniorhold i sæsonen 2021/2022.Spørgsmål bedes sendes til: formand@hb-badminton.dk


166 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page