top of page
  • Forfatters billedeHB Web

Hillerød Badmintonklub ansætter ny sportschef

Opdateret: 15. aug. 2019


Jonas Lyduch skifter jobtilværelse efter han har takket ja til en stilling som Sportschef i Hillerød Badmintonklub fra næste sæson, på en foreløbig 3 årig aftale. Jonas vender hermed hjem til dansk badminton, efter 3 år som assisterende landstræner i Holland og bringer dermed sin solide badmintonerfaring videre til Hillerød Badmintonklub.


”Jonas er en talentfuld træner og hans internationale erfaring betyder at vi har hentet en stor kapacitet hjem på trænersiden. Det giver os de bedst tænkelige muligheder for at indfri vores sportslige ambitioner fremadrettet”, siger formand Lars Østergaard.


”Han kender flere af vores spillere i forvejen og så har han en personlighed, som matcher klubben super godt”, fortæller Lars Østergaard.


Jonas har arbejdet intens med talent- og klubudvikling på højeste plan og han har haft særdeles positiv indflydelse på mange dygtige badmintonspillere i Danmark, inden han blev hentet til Holland for nogle år siden.


Yderligere styrkelse af et dygtigt trænerteam


Jonas kommer til at stå i spidsen for et kompetent trænerteam næste sæson, som overordnet kommer til at bestå af talent- og teknisk træner Zheng Yu Zhu, tidligere verdensmester Peter Rasmussen og assisterende seniortræner Jakob Kyndesen.


Klubbens topspiller Kim Jung Bruun vil ligeledes biddrage til træningerne, når han har mulighed for det. Jonas ser frem til de mange spændende udfordringer der venter, når han har afsluttet sit arbejde i Holland:


”Jeg glæder mig til at komme tilbage til Danmark og blive en del af dansk badminton. Jeg har bemærket at Hillerød Badmintonklub har gang i nogle spændende ting, så jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af klubben og nørde en masse badminton”, siger han og uddyber:


”Jeg har virkelig savnet den danske badmintonkultur, som er helt unik. Det bliver fedt at give en masse erfaring videre.”


Badminton ”Made in Hillerød”


”Omdrejningspunktet bliver HB-modellen Made in Hillerød hvor den enkelte spillers udvikling og

færdigheder er i fokus, så man kommer hele vejen rundt. Senere kommer den svære overgang fra ungdom til senior badminton, hvor man for alvor skal arbejde med sig selv som spiller og finde ud af hvad man vil”, fortæller Jonas og fortsætter:


”Opgaven bliver at udklække egne unge talenter til klubbens seniorhold og skabe et helt fantastisk træningsmiljø, der vil bringe Hillerød Badmintonklub op i 1. division. Men det vigtigste er at se klubben 5-10 år frem og jeg glæder mig til at komme igang med arbejdet”, afslutter Jonas.


Jonas Lyduch tiltræder som sportschef den 1. august 2019.


Yderligere information kontakt formand Lars Østergaard på mail formand@hb-badminton.dk eller mobil 26 80 81 03.


Pressemeddelelse udsendt af Hillerød Badmintonklub den 16. april 2019.


395 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

留言


bottom of page