• HB Web

Fuld genåbning af hallen

Torsdag den 6.5. 2021

Kære medlemmer af Hillerød Badmintonklub,


Orientering om fuld genåbning af hallen fra torsdag den 6. maj 2021 og økonomisk kompensation


Fra i dag torsdag den 6. maj 2021 kan vi igen byde alle vores medlemmer velkommen tilbage i hallen uanset alder. Den fulde genåbning sker dog med krav om at vi overholder en række betingelser og anbefalinger fastsat af myndighederne, DGI og Hillerød Kommune.

Følgende betingelser og anbefalinger vil foreløbig være gældende for indendørs badminton i HB:


• Børn og unge under 18 år med et forsamlingsforbud på 25 personer, og uden krav om coronapas.


• Voksne fyldt 18 år og derover med et forsamlingsforbud på 25 personer, og med krav om coronapas.


• Der må max være 25 personer til stede i hallen alt inklusiv på samme tid.


• Du bedes møde op umiddelbar før din spilletid omklædt – dvs du har ingen adgang til omklædningsrummet. (Se næste punkt mht bademuligheder)


• Når din spilletid er slut bedes du uden unødig ophold forlade hallen ELLER du kan gå direkte til omklædningsrummet hvor der vil være tilladt at tage et bad og omklædning.


Coronapas: For alle der er fyldt 18 år og derover er der krav om at kunne fremvise et gyldigt coronapas sammen med gyldigt ID. Coronapasset er din dokumentation for at du er vaccineret. Du kan også bruge et negativt testsvar som coronapas. Husk, at du kan bruge et negativt svar fra en PCR-test og en hurtigtest som gyldig dokumentation. Dog er kravet her, at prøven maksimalt må være 72 timer gammel når den skal bruges som coronapas.


Dokumentation af coronapas: Du kan dokumentere et negativt prøvesvar ved at downloade dit coronapas på Sundhed.dk eller ved at fremvise det i app’en MinSundhed, som du kan hente på din telefon eller tablets.

Ved hurtigtest er det også muligt at få en SMS eller fysisk dokumentation, der kan bruges som coronapas. Den fysiske dokumentation udleveres der hvor du er hurtigtestet.


Kontrol af coronapas: Ansvaret for at tjekke coronapas ligger hos Hillerød Badmintonklub. I praksis vil det som udgangspunkt være trænerne der tjekker for gyldigt coronapas. Er der ingen træner tilknyttet, bedes man kontrollerer hinandens coronapas.

Der kan forekomme stikprøve kontrol enten fra rette myndigheder eller HB v/bestyrelsen.


• Husk at anlægge mundbind ved ind- og udgang af hallen. Kravet gælder ikke for børn under 12 år.


De nærmere detaljerede retningslinjer for den fulde genåbning er ikke nærmere afklaret og udmeldt endnu. Kulturministeriet arbejder i øjeblikket på de endelige retningslinjer for genåbningen i et samarbejde med idrættens organisationer. Evt. ændringer til ovenstående vil blive udmeldt straks.


Vedr. økonomisk kompensation

Bestyrelsen har på et møde den 22. april helt ekstraordinært besluttet at afsætte en pulje på 150.000 kr i indeværende sæson til brug for en økonomisk kompensation til medlemmerne med baggrund i den lange periode, hvor klubben har været tvangslukket. Der vil i løbet af maj måned blive særskilt orienteret om processen for kompensationsordningen.Tilbage er kun at ønske alle hjertelig velkommen tilbage i hallen igen.


Med venlig hilsen,

Jørn Gravesen

Formand for Hillerød Badmintonklub
54 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Opdatering på covid-19 restriktioner og anbefalinger.

søndag, den 13. juni 2021 Fremhævet tekst er ny i forhold til tidligere information. Gældende fra fredag den 11. juni er indendørs forsamlingsforbud hævet fra 50 til nu 100 personer. Kravet om mundbin

Opdatering på covid-19 restriktioner og anbefalinger

Kære medlemmer af Hillerød Badmintonklub, Indendørs forsamlingsforbud hævet fra 25 til 50 personer - Med virkning fra fredag den 21. maj 2021er indendørs forsamlingsforbud hævet fra 25 til nu 50 perso