top of page
  • Forfatters billedeHB Web

Bliv frivillig i Royal Stage og støt Hillerød Badmintonklub økonomisk

Vi kan med glæde oplyse at Hillerød Badmintonklub har indgået samarbejdsaftale med Royal Stage (tidligere Frederiksborgcentret) og nu er officielt medlem af foreningen ”ROYAL STAGE Frivillig”.Foreningen blev dannet af 17 forskellige sportsklubber og foreninger under den stiftende generalforsamling 19. november 2019. Ambassadører for Royal Stage i HB er formand Lars Østergaard og næstformand Thue Rathsach Lang.

Aftalen betyder at Hillerød Badmintonklub får en nem og ligetil mulighed for at styrke økonomien i klubben og det er vores håb at rigtig mange af Jer fremover vil bakke op om Royal Stage Frivillig ved at melde sig til vagter.

Merindtjeningen og samarbejdet med Royal Stage vil gavne os alle sammen i HB hvor hele omdrejningspunktet bliver de mange spændende og kommende arrangementer der løber af stablen i Royal Stage i fremtiden.

Motivationen udover at støtte klubben økonomisk, vil være nogle unikke og sjove oplevelser sammen med andre. Vi håber og tror på at disse oplevelser kan være med til at styrke de personlige relationer og fælleskabet i HB.

Og så er det er værd at bemærke at man ikke nødvendigvis behøver at være medlem af HB for at støtte klubben.

Alle kan melde sig som frivillig, så man angiver blot hvilken forening man ønsker at støtte, når man opretter sig i systemet første gang. Det gøres via http://royalstage.dk/frivillig hvor der findes en vejledning.

Så tag fat i dine klubkammerater, forældre eller nogen helt tredje, som du tænker det kunne være sjovt at være frivillig sammen med til et Royal Stage arrangement og meld dig allerede nu til en tjans.

Melder man sig sammen, gør det oplevelsen endnu sjovere og indtægten til HB stiger.

Der er garanteret en minimums betaling på 80 kr i timen og alt efter overskud, kan timeprisen blive endnu højere. Bemærk at beløbet er skattefrit så det er den faktiske timebetaling klubben modtager. Det svarer til en reel timeløn på 120-130 kr i timen.

Der er forskellige muligheder for vagter, men det vil typisk være Bartender, Garderobe, Billetkontrol, afryder eller servering. Der er allerede nu frigivet vagter til de to første arrangementer, så det er muligt at oprette sig i "SmartPlan" og snuppe en vagt eller flere.

Det drejer sig om:

18. januar 2020: Åbningskoncert med Rasmus Seebach, Burhan G og Rasmus Bjerg i sin hyldest til John Mogensen

11. januar 2020: UniBrew årsmøde (pssst! The Minds of 99 kommer og spiller)

VIGTIGT! Man skal være over 18 år for at stå i baren


Som det første skal du oprette dig i SmartPlan – følg vejledningen som du finder her: http://royalstage.dk/frivillig/

Husk at anføre ”badminton” under efternavn. Skriv det præcist som det står :-)


111 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page